Boka tid

Tjänster

Vuxen från 545:-
Student från 495:-
Expressklipp* 410:-
Maskinklipp** 270:-
Barn upp till 7 år 375:-
Junior upp till 12 år 475:-
Klipp inkl. styling med tång från 720:-
Klipp inkl. Nioxinkur*** från 950:-

Alla våra behandlingar inkluderar schamponering i vår relaxavdelning och avslutande styling.

Priserna baseras på hur många års erfarenhet frisören har på salong. Trainee ger 20% rabatt nivå 2, 15% rabatt nivå 3, 10% rabatt nivå 4. Frisör Sr innebär ett högre pris.

*Expressklipp är en klippning med maskin 2-13 mm på sidorna och i nacken, sax på hjässan, lätt styling. Schamponering ingår ej.

**Maskinklipp är enbart klipp med maskin 2-13 mm.

***Nioxin Scalp renew är en dermabrasionbehandling (exfoliering) som bidrar till att föryngra hårbottens yta och rensa hårsäckarna för att ge tjockare och starkare hår. En utmärkt förbehandling inför Nioxin 3-stegssystem mot tunnhårighet som används hemma. Kontakta oss gärna för mer information.

Helfärg, kort hår

1 010:-
Inkl. klippning 1 385:-, 1 435:- frisör sr
Helfärg, axellångt hår 1 470:-
Inkl. klippning 1 830:-, 1 885:- frisör sr
Helfärg, långt hår 1 990:-
Inkl. klippning 2 365:-, 2 415:- frisör sr
Folieslingor med nyansering, kort hår 1 350:-
Inkl. klippning 1 725:-, 1775:- frisör sr

Folieslingor med nyansering, axellångt hår

1 840:-
Inkl. klippning 2 215:-, 2265 :- frisör sr
Folieslingor med nyansering, långt hår 2 390:-
Inkl. klippning 2 765:-, 2815 :- frisör sr
Utväxt på helfärg, max 3cm 940:-
Inkl. klippning 1 315:-, 1 365:- frisör sr
Ombre/Sombre/Balayage/Freelights 2 740:-
Inkl. klippning 3 115:-, 3 165:- frisör sr
Creativ color*, tillägg 50 - 500:-
Blending från 730:-
Inkl. klippning från 1 105:-,1 155:- frisör sr
Glossing, inkl. klippning från 1 105:-, 1 155:- frisör sr
Nyansering 730:-
Inkl. klippning 1 105:-, 1 155:-frisör sr
American Crew, Mens color - inkl klippning 930:-, 980:- frisör sr

Vid Helblekning och Bottenblekning, kontakta oss på salongen för rådgivning och prisuppgift.

I våra färgbehandlingar ingår det alltid efterbehandling med SSP-emulsion för bästa hållbarhet, detta till ett värde av 300 kr.

Det ingår nyansering i Ombre/Sombre/Balayage/Freelights

* Detta tillägg tillkommer när frisören använder Illumina color, Color.id-service och/eller använder kreativa tekniker med många färger. Se förklaring längre ner.

COLOR FRESH – Lätt-toning

Wella´s ammoniak- och väteperoxidfria toning som fräschar upp färgen på ditt hår samtidigt som den ger en intensiv glans. Tonar och vårdar samtidigt och håller i upp till 10 schamponeringar. Kan även användas som ett tonande schampo.

COLOR TOUCH- Lättfärg/intensivtoning

Detta är Wella´s ammoniakfria lättfärg med Extra-shine Intensive Complex som innehåller keratin och naturvax. Keratin reparerar håret, naturvax skyddar och stärker färgglansen. Finns i många nyanser och därför kan färgen skräddarsys efter ditt önskemål.

KOLESTON PERFECT– Oxidationsfärg

Wella´s permanenta hårfärg med över 100 olika nyanser och Triluxiv-teknologin som garanterar en intensiv färg och glans. Oavsett om du vill bli brunett, läckert blond eller knalligt rödhårig så hittar vi den rätta nyansen för just dig. Denna typ av färgning är optimal för dig som vill täcka grått hår till 100%.

AMERICAN CREW – Kamoufleringsfärg för killar

Denna färgning är till för dig som vill naturligt kamouflera dina gråa hår utan att det ser konstgjort ut. Färgen kan appliceras med olika tekniker beroende på hur väl du vill att färgen ska täcka. Skapar i princip ingen utväxt.

ILLUMINA EXLUSIVE COLOR-Den exlusiva färgen*

Detta är Wella´s senaste färg som kan blandas till den typ av färgbehandling som ditt hår mår bäst av. Innehåller en patenterad Microteknologi som kapslar in hårstrået och skapar en jämn yta som släpper igenom ljus för en unik glans och naturlig färgskiftning. Denna färg vårdar ditt hår maximalt för bästa kvalité. *Ingår i Creativ color.

OMBRE/SOMBRE/BALAYAGE/FREELIGHTS

Färgtekniker som skapar mjuka övergångar från mörkare till ljusare. Nyansering ingår.

NYANSERING

Detta används vid blekning/slingor för att skapa en varmare eller kallare nyans i slutresultatet. Kan även användas mellan färgbehandlingarna.

OLAPLEX

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Det vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik som återkopplar och reparerar svavelbindningarna i håret. Går även att få som fristående behandling.

COLOR.ID-service*

Den senaste innovativa och kreativa tekniken från Wella som skapar ett blandat färgresultat med mjuka övergångar utan folie. Kan användas med Koleston Perfect och Illumina Color. *Ingår i Creative color.

Blekning

Vi utför slingtekniker i hätta, folie och frihand för att få det bästa resultatet som passar dig och dina förväntningar.

Blondor: Ger ett maximalt och skonsamt blonderingsresultat. Finns även i en skonsam kräm för uppljusning, närmast hårbotten.

Magma: Bleker och färgar in samtidigt med hjälp av Oxyresistan-teknik. Kan användas direkt på redan färgade hår utan förblondering. En skonsam behandling som ger håret glans och fantastisk färg.

Vid Helblekning och Bottenblekning, kontakta oss på salongen för rådgivning och prisuppgift.

Fransfärg 330:-
Brynfärg 295:-
Inkl. plock 330:-
Frans & Brynfärg 380:-
Inkl. plock 450:-
Enbart brynplock 175:-

Vi använder SHE metoden med keratinvax, keratintejp och microringar. Håret är äkta, med ursprung från Indien och av högsta kvalité. Det är tempelhår, vilket innebär att kvinnor donerar sitt hår i en religiös uppoffring. Pengarna som munkarna får för håret går till skolor och välgörenhet. En depositionsavgift på 1 500:- erläggs vid bokning och dras av på priset vid behandlingstillfället. Priset är ett frånpris då mängden hår och materialkostnad kan variera.

Hel hårförlängning, exkl material

från 2800:-

Hårförtjockning, exkl material

från 1 400:-

Löshårsborttagning eller omsättning /tim

700:-

Permanent: Utifrån dina önskemål skapar vi allt ifrån mer volym och rörelse till afropuff med hjälp av olika rullningstekniker och produkter. Efterbehandling med SSP-emulsion, till ett värde av 450 kr, ingår för bästa hållbarhet.

Permanent, kort hår 1 490:-
Inkl. klippning 1 865:-, 1 915:-frisör sr
Permanent, axellångt hår 1 640:-
Inkl. klippning

2 015:-, 2 065:-frisör sr

Permanent, långt hår 1 850:-
Inkl. klippning 2 225:-, 2 275:-frisör sr

Rakpermanent: Är behandlingen för dig som vill förändra dina lockar till ett slätt och rakt hår. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation vid bokad tid för behandlingen, för att bedöma om hårets kvalité tillåter denna behandling och att fastställa priset.

Pris fastställs vid konsultationen

Olaplex intensivbehandling

Olaplex lagar hårets svavelbindningar och det innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans. Till skillnad från traditionella hårvårdsprodukter så adderas inte något till håret utan Olaplex-molekylen skapar en jonisk laddning som lagar bindningarna i hårstråt.

En fristående intensivbehandling är ett utmärkt alternativ om man inte genomför en kemisk behandling hos frisören, där Olaplex används, men vill laga sitt hår ändå. För att bibehålla resultatet från behandlingen rekommenderas att man använder Olaplex no 3 för hemmabruk 1 gång/vecka.

SPA-kur med Sp SYSTEM

Essential: En grundläggande 3-stegsbehandling för ditt hår och hårbotten.

Intensiv: En intensiv 4-stegsbehandling för ditt hår och hårbotten.

Reborn: En ultimat pånyttfödande 5-stegsbehandling för ditt hår och hårbotten

Kurerna utförs tillsammans med hårbottenmassage i vår relaxavdelning i enlighet med din personliga SYSTEM energycode.

SPA - Essential 595:-
Inkl. klippning 970:-, 1 020:-frisör sr
SPA - Intense 790:-
Inkl. klippning 1 165:-, 1 215:-frisör sr
Spa - Reborn 900:-
Inkl. klippning 1 275:-, 1 325:-frisör sr
SPA-Olaplexkur inkl no3 915:-
Inkl. klippning 1 290:-, 1 340:-frisör sr

Nalkas det Fest eller vill du bara Lyxa till det lite? Då erbjuder vi dig att komma till oss för en Feststyling/Uppsättning eller varför inte en Partystyling inför fredagkvällens mingel.

Styling inkl schamponering, kort hår 495:-
Styling inkl schamponering & klipp,kort hår 685:-, 735 frisör sr
Uppsättning, 1,5-2 tim 1 080 - 1 440:-
Feststyling 700:-
Partystyling (utan tvätt) 375:-

Den stora dagen är äntligen här efter mycket planering. Slappna av och njut medan vi tar hand om er och era ev. tärnor m fl. Vi erbjuder Skräddarsydda Paket för bruden och medföljande efter Ert önskemål. Detta kan innehålla allt från Bruduppsättning och Uppsättning till Make up, Partystyling eller Feststyling. Kontakta salongen för konsultation.

Pris fastställs vid konsultationen som ingår i paketpriset vid bokad tid för Bruduppsättning.