Specialbehandlingar

Malibu C

Malibu C har en filosofi som bygger på att skapa välmående hår med hjälp av C-vitamin. Den unika formulan baseras på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret samt lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Oavsett om du har färgbehandlat hår eller inte kommer Malibu C ge dig de bästa förutsättningarna – förebygga frissighet, förhindra att håret torkar ut samt ge den bästa grunden för att inte få ett matt eller missfärgat hår. Vi utsätts ständigt för oxidativa ämnen: bl.a. i luften runt omkring oss och i duschvattnet, som innehåller skadliga mineraler och metaller. Malibu C avlägsnar dessa på ett skonsamt sätt. Baserad på naturliga ingredienser.

Olaplex

Olaplex lagar hårets svavelbindningar och det innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans. Till skillnad från traditionella hårvårdsprodukter så adderas inte något till håret utan Olaplex-molekylen skapar en jonisk laddning som lagar bindningarna i hårstrået. Denna produkt kan adderas i färg, bleknings eller strukturbehandlingar, eller göras fristående.

Nioxin

Nioxin Scalp renew är en dermabrasionbehandling (exfoliering) som bidrar till att föryngra hårbottens yta och rensa hårsäckarna för att ge tjockare och starkare hår. En utmärkt förbehandling inför Nioxin 3-stegssystem mot tunnhårighet som används hemma. Kontakta oss gärna för mer information.